Szałwia Cornbread Dressing

Szałwia Cornbread Dressing
Szałwia Cornbread Dressing może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 244 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieszankę maślanki kukurydzianej, 1/2 łyżeczki. szałwia, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos z szałwii kukurydzianej z sosem, Pikantny Chorizo Cornbread Sage Dressing, oraz Chleb Kukurydziany Z Szałwii Dyniowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla podwójnego przepisu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
2
Ostudzić 30 minut; pokruszyć w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Roztopić 1/3 szklanki masła na dużej patelni na średnim ogniu; dodać posiekany seler i cebulę, i smażyć 10 do 12 minut lub do miękkości. Wymieszać z szałwią, pieprzem i solą. Wymieszaj mieszaninę selera i kostki chleba w pokruszony chleb kukurydziany w misce, mieszając delikatnie, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
MasłoMasło
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać bulion z kurczaka i jajka i delikatnie mieszać do zwilżenia. Mieszanka łyżka do lekko nasmarowane 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Dekorować, w razie potrzeby.
7
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Martha White Cotton Country Cornbread
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
8
Mix. Aby zrobić z wyprzedzeniem, przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku z plastikową folią; przykryj wytrzymałą folią aluminiową lub pokrywą pojemnika. Zamrozić unbaked dressing do 3 miesięcy, w razie potrzeby. Odwilż w lodówce 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
Odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut.
10
Piec, Odkryte, w 350 przez 1 godzinę i 10 minut do 1 godziny i 15 minut lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Sos do kiełbas: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami krok Pomiń 1/3 szklanki masła. Cook 1 (16-oz.) pakiet kiełbasa wieprzowa w dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 10 do 12 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
MasłoMasło
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Usuń gotowaną kiełbasę z patelni za pomocą łyżki szczelinowej i odcedzić, rezerwując 2 łyżeczki. kapie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
13
Dodaj posiekany seler i cebulę, i saute 10 do 12 minut lub aż warzywa będą miękkie; wymieszać z szałwią, pieprz, i sól. Wymieszać gotowaną kiełbasę. Postępuj zgodnie z przepisem. Postępuj zgodnie ze wskazówkami make-ahead, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KiełbasaKiełbasa
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
14
Oyster Dressing: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami kroku 2, mieszając 1 (12-oz.) Pojemnik świeże ostrygi, odsączone, do mieszanki chleba kukurydzianego. Postępuj zgodnie z przepisem, zwiększając czas pieczenia do 50 do 55 minut lub do złotego koloru. Postępuj zgodnie ze wskazówkami make-ahead, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W47 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn