Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym

Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym
Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Salisbury Steki Z Grzybami, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki mięso patty dobrze aż prawie pasty z wyjątkiem oleju i tworzą 6 podłużne paszteciki.Gotować paszteciki w 1 T oleju w umiarkowanie rozgrzanej patelni przez 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usunąć paszteciki i odstawić na bok.Do sosu: na tej samej patelni, podsmażyć grzyby na maśle, dodać sól i pieprz, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj bulion wołowy, Wino i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje.Wymieszaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj paszteciki wołowe na patelni zawierającej sos grzybowy i nadal gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut sosem łyżki nad pasztecikami mięsnymi od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj trochę wody, jeśli sos wydaje się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowybulion wołowy1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino czerwone wytrawnewino czerwone wytrawne2Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)11 łyżka suszonego oreganomąkamąka1Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie1zielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany4zielona cebula, drobno posiekanazielona cebula, drobno posiekana680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni1 łyżeczka nasion kopru włoskiego, 1/3 dłoni151opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo4 kromki tostu teksańskiego lub innego białego pieczywa, tostowane4 kromki tostu teksańskiego lub innego białego pieczywa, tostowane11 łyżka suszonego oreganoolejolej22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana0Batoniki toffi Heath1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie11 łyżka suszonego oreganoSOS ostra paprykaSOS ostra papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych6krewetki i żyłki1 por, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała część1 por, oczyszczony i pokrojony w dużą kostkę, tylko biała część22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuwino sherrywino sherry2Batoniki toffi Heath1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej1 tabliczka (4 uncje) półsłodkiej czekolady, posiekanej0Batoniki toffi Heath2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweketchup pomidorowyketchup pomidorowy6krewetki i żyłkigruby wędzony boczek pokrojony w kostkęgruby wędzony boczek pokrojony w kostkę11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn