Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Salisbury Steki Z Grzybami, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym.
Instrukcje
1
Połączyć wszystkie składniki mięso patty dobrze aż prawie pasty z wyjątkiem oleju i tworzą 6 podłużne paszteciki.Gotować paszteciki w 1 T oleju w umiarkowanie rozgrzanej patelni przez 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Usunąć paszteciki i odstawić na bok.Do sosu: na tej samej patelni, podsmażyć grzyby na maśle, dodać sól i pieprz, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj bulion wołowy, Wino i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje.Wymieszaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj paszteciki wołowe na patelni zawierającej sos grzybowy i nadal gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut sosem łyżki nad pasztecikami mięsnymi od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Wołowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj trochę wody, jeśli sos wydaje się zbyt suchy.