Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym

Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym
Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Salisbury Steki Z Grzybami, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki mięso patty dobrze aż prawie pasty z wyjątkiem oleju i tworzą 6 podłużne paszteciki.Gotować paszteciki w 1 T oleju w umiarkowanie rozgrzanej patelni przez 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Usunąć paszteciki i odstawić na bok.Do sosu: na tej samej patelni, podsmażyć grzyby na maśle, dodać sól i pieprz, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj bulion wołowy, Wino i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje.Wymieszaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj paszteciki wołowe na patelni zawierającej sos grzybowy i nadal gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut sosem łyżki nad pasztecikami mięsnymi od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj trochę wody, jeśli sos wydaje się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smakuświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposzarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)poszarpany, ugotowany indyk (lub kurczak)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino czerwone wytrawnewino czerwone wytrawne2(częściowo & )(częściowo & )1porcja startego parmezanumąkamąka1warzywo (np. szpinak)półksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1zielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany4zielona cebula, drobno posiekanazielona cebula, drobno posiekana680papryka habanero(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)151papryka habaneropieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto1porcja startego parmezanuolejolej2Spód: okruszki z herbatników grahampietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana0warzywo (np. szpinak)rzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1porcja startego parmezanuSOS ostra paprykaSOS ostra papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala6trochę posiekanej cukinii4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół4 plasterki sera Muenster, przekrojone na pół2Spód: okruszki z herbatników grahamwino sherrywino sherry2warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu0warzywo (np. szpinak)1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweketchup pomidorowyketchup pomidorowy6trochę posiekanej cukiniiRyż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire2warzywo (np. szpinak)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn