Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym

Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym
Szatańskie steki Salisbury z sosem grzybowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 25g białka, oraz 35 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz mąkę, bułkę tartą, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Herbed Salisbury Steki Z Grzybami, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Stek Salisbury z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki mięso patty dobrze aż prawie pasty z wyjątkiem oleju i tworzą 6 podłużne paszteciki.Gotować paszteciki w 1 T oleju w umiarkowanie rozgrzanej patelni przez 4 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
2
Usunąć paszteciki i odstawić na bok.Do sosu: na tej samej patelni, podsmażyć grzyby na maśle, dodać sól i pieprz, a następnie wymieszać z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
(oderwany Od łodygi)(oderwany Od łodygi)
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj bulion wołowy, Wino i mieszaj, aż mieszanina się zagotuje.Wymieszaj pozostałe składniki i gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj paszteciki wołowe na patelni zawierającej sos grzybowy i nadal gotować na wolnym ogniu przez 15 do 20 minut sosem łyżki nad pasztecikami mięsnymi od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodaj trochę wody, jeśli sos wydaje się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości

Składniki

1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smakuświeżo starty Parmigiano-Reggiano i więcej do smaku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(oderwany od łodygi)(oderwany od łodygi)1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino czerwone wytrawnewino czerwone wytrawne22 kromki tostu czosnkowego2 kromki tostu czosnkowego12 łyżeczki czosnku w proszkumąkamąka1Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1zielony pieprz, drobno posiekanyzielony pieprz, drobno posiekany4zielona cebula, drobno posiekanazielona cebula, drobno posiekana6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Pomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkęPomidory rzymskie, bez pestek i pokrojone w drobną kostkę1511 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pieczarki pokrojone w plasterkipieczarki pokrojone w plasterki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto8 cienkich plastrów szynki Virginia lub prosciutto12 łyżeczki czosnku w proszkuolejolej23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana0Batoniki toffi Heath1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)12 łyżeczki czosnku w proszkuSOS ostra paprykaSOS ostra papryka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(może zastąpić Fontinę lub Montasio)(może zastąpić Fontinę lub Montasio)6krewetki i żyłki1 łyżka szalotki pokrojonej w paski1 łyżka szalotki pokrojonej w paski23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calawino sherrywino sherry2Batoniki toffi HeathBiałe czekoladowe loki do pieczeniaBiałe czekoladowe loki do pieczenia0Batoniki toffi Heath1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej1/2 główki kapusty włoskiej drobno pokrojonej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweketchup pomidorowyketchup pomidorowy6krewetki i żyłki3 ząbki czosnku, 2 rozgniecione, 1 odłożony w całości3 ząbki czosnku, 2 rozgniecione, 1 odłożony w całości12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire2Batoniki toffi HeathSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn