Szaszłyki z szałwii Lorraine Wallace ze słodką włoską kiełbasą

Szaszłyki z szałwii Lorraine Wallace ze słodką włoską kiełbasą
Przepis Lorraine Wallace szaszłyki z kurczaka szałwii ze słodką włoską kiełbasą może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 916 kalorii, 51g białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka kiełbas, udka z kurczaka, rozmaryn-olej czosnkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 103 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak sezamowy Lorraine Wallace, Letni kurczak Lorraine Wallace, oraz Szybkie Quiche z kurczakiem i warzywami Lorraine Wallace dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze ubij. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Do dnia poprzedzającego lub 4 godzin przed gotowaniem opłucz udka kurczaka w zimnej wodzie i osusz papierowymi ręcznikami. Kurczaka wymieszać z 2 łyżkami oleju rozmarynowo-czosnkowego i posiekanym rozmarynem. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub SiekanyBoczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350°F–450°F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Umieść 1/2 szklanki oleju rozmarynowo-czosnkowego w małym naczyniu do szczotkowania szaszłyków podczas grillowania. Nawlecz 3 kawałki kiełbasy, kurczaka i liści szałwii na przemian na metalowe szaszłyki. Grill szaszłyki, pokryte, aż jedna strona jest rumiane i ma ładne znaki grill, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Pędzel z rozmarynem-olej czosnkowy, flip, i gotować, aż druga strona jest gotowane, o 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
6
Nadal gotować, obracając i szczotkowanie olejem, aż kiełbasa i kurczak są zarówno gotowane przez, o 10 minut więcej. Przykryć folią aluminiową i odstawić na kilka minut. Aby podać, ułóż szaszłyki na dużym talerzu i skrop pozostałym olejem rozmarynowo-czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn