Szaszłyki z szałwii Lorraine Wallace ze słodką włoską kiełbasą

Przepis Lorraine Wallace szaszłyki z kurczaka szałwii ze słodką włoską kiełbasą może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny i 30 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 916 kalorii, 51g białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka kiełbas, udka z kurczaka, rozmaryn-olej czosnkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 103 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak sezamowy Lorraine Wallace, Letni kurczak Lorraine Wallace, oraz Szybkie Quiche z kurczakiem i warzywami Lorraine Wallace dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w małej misce i dobrze ubij. Odstawić.
Do dnia poprzedzającego lub 4 godzin przed gotowaniem opłucz udka kurczaka w zimnej wodzie i osusz papierowymi ręcznikami. Kurczaka wymieszać z 2 łyżkami oleju rozmarynowo-czosnkowego i posiekanym rozmarynem. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350°F–450°F).
Umieść 1/2 szklanki oleju rozmarynowo-czosnkowego w małym naczyniu do szczotkowania szaszłyków podczas grillowania. Nawlecz 3 kawałki kiełbasy, kurczaka i liści szałwii na przemian na metalowe szaszłyki. Grill szaszłyki, pokryte, aż jedna strona jest rumiane i ma ładne znaki grill, o 4 protokół.
Pędzel z rozmarynem-olej czosnkowy, flip, i gotować, aż druga strona jest gotowane, o 4 protokół więcej.
Nadal gotować, obracając i szczotkowanie olejem, aż kiełbasa i kurczak są zarówno gotowane przez, o 10 minut więcej. Przykryć folią aluminiową i odstawić na kilka minut. Aby podać, ułóż szaszłyki na dużym talerzu i skrop pozostałym olejem rozmarynowo-czosnkowym.