Szaszłyki Z Rozmarynem Mozzarella
Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 7G białka, oraz 25 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, salami i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szaszłyki Z Mozzarellą Z Pomidorów, Smażone Szaszłyki Z Mozzarellą, oraz Szaszłyki Mozzarellan i nektarynka z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń wszystkie, ale 1 do 2 cali liści rozmarynu z łodyg. (Pozostaw liście nienaruszone na szczycie łodygi.) Użyj łodygi, aby włóczyć kostki sera, karczochy serca, oliwki i salami w dowolnej kolejności.
Wymieszać składniki dressingu aż do emulgowania, a następnie skropić wierzchem szaszłyki.
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce na później.