Szaszłyki z kurczaka miodowego z grillowaną sałatką kukurydzianą

Need a danie główne bezglutenowe? Szaszłyki z kurczaka miodowego z grillowaną sałatką kukurydzianą mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 530 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz piersi z kurczaka, kłosy kukurydzy, sól koszerna i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Miodowo-Limonkowe Grillowane Szaszłyki Z Kurczaka, Grillowana Sałatka z kurczaka z kukurydzą, brzoskwiniami, serem pleśniowym i syropem Balsamiczno-miodowym, oraz Latem grillowana kukurydza, kurczak + Jagodowa posiekana Sałatka z miodowo-limonkowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść dwadzieścia 8-calowych drewnianych szaszłyków w wodzie do namoczenia.
Grill do średniej wysokości. W małej misce, połączyć ketchup, miód, i sos Worcestershire; odstawić. Pokrój kurczaka wzdłuż na dwadzieścia 1/2-cala-grube paski. Nawlecz każdy pasek na drewniany szpikulec. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Lekko naoliwić grill. Gotować kurczaka, obracając od czasu do czasu, aż gotowane przez, 6 do 8 minut, fastrygowanie mieszaniną ketchup podczas ostatnich 2 minut gotowania. Tymczasem, grill kukurydzy, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, 3 do 4 minut.
Pokroić ziarna z kolb, umieścić w średniej misce, i wrzucić z masłem, szalotki, 1/4 łyżeczki soli, i 1/4 łyżeczki pieprzu.