Szaszłyki z karczocha i bakłażana
Karczoch i bakłażan szaszłyki jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 66 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 34%. Podobne przepisy to Grillowane Szaszłyki Z Karczocha, Szaszłyki Tunan i bakłażan yakitori z sosem sojowym, oraz Inspirowane grecką cukinią, Halloumi i karczochami szaszłyki warzywne / warzywa na grillu.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Połączyć pierwsze 4 składniki w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Wątek karczoch serca, bakłażan, i pomidory na przemian na każdym z 8 (10-calowy) szaszłyki.
Umieść szaszłyki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 6 minut lub do miękkości, często obracając.
Na talerzu ułożyć szaszłyki; posmarować mieszanką soku.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.