Szaszłyki Z Grzybami
Ten przepis służy 14. Jeśli 79 centów za porcję spada w budżecie, szaszłyki Grzybowo-Przegrzebkowe mogą być wybitnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, przegrzebki, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szaszłyki Z Łososia I Przegrzebka Z Romesco, Spicy Shrimp ' n ' Scallop szaszłyki, oraz Szaszłyki Z Muszelkami Mango Masala dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminem. W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy cukier, skórkę pomarańczową, imbir i czosnek.
Dodaj przegrzebki; wrzucić do herbu.
Umieść 1 przegrzebek w każdej czapce grzybowej. Zawiń każdy z 1 plasterkiem boczku, załączając przegrzebek. Zabezpiecz wykałaczką. Zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; umieścić na patelni.
Piec 8 do 10 minut lub aż grzyby są miękkie i przegrzebki są nieprzezroczyste. W razie potrzeby wymień każdą wykałaczkę na 4-calowy drewniany szpikulec.