Szaszłyki Z Grzybami

Szaszłyki Z Grzybami
Ten przepis służy 14. Jeśli 79 centów za porcję spada w budżecie, szaszłyki Grzybowo-Przegrzebkowe mogą być wybitnym bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony imbir, przegrzebki, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Szaszłyki Z Łososia I Przegrzebka Z Romesco, Spicy Shrimp ' n ' Scallop szaszłyki, oraz Szaszłyki Z Muszelkami Mango Masala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°. linia 15x10x1-calowy patelni z gotowania pergaminem. W średniej misce wymieszaj sok pomarańczowy, brązowy cukier, skórkę pomarańczową, imbir i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
RamięRamię
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
2
Dodaj przegrzebki; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3
Umieść 1 przegrzebek w każdej czapce grzybowej. Zawiń każdy z 1 plasterkiem boczku, załączając przegrzebek. Zabezpiecz wykałaczką. Zanurzyć w mieszaninie soku pomarańczowego; umieścić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartkiPlacki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
4
Piec 8 do 10 minut lub aż grzyby są miękkie i przegrzebki są nieprzezroczyste. W razie potrzeby wymień każdą wykałaczkę na 4-calowy drewniany szpikulec.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn