Szaszłyki z wołowiny Margarita może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 14g białka, oraz 9g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka cebuli, soli, bambusowych szaszłyków namoczonych w wodzie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mieszankę margarity, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Margarita jako deser. 3079 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Szaszłyki Z Kurczaka Margarita, Szaszłyki Wołowe, oraz Orzechowe Szaszłyki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz mieszankę margarity, sól, cukier, czosnek i olej roślinny w misce lub zamykanej plastikowej torbie. Wrzucić kostki polędwicy w marynacie i marynować co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margarita Mix
Olej Roślinny
Marynata
Stek Porterhouse
Czosnek
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Złóż szaszłyki, naprzemiennie mięso z grzybami, cebulą i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Grzyby
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
4
Szaszłyki posmarować marynatą, a następnie wyrzucić pozostałą marynatę. Szaszłyki grillowe do pożądanej doneness, około 10 minut w sumie dla średnich.