Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym

Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli $2.8 za porcję wpadki w budżecie, szparagi i szaszłyki pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym mogą być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, pomidory koktajlowe na winorośli, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steelhead Trout Z Miodowo-Musztardowym Sosem Chrzanowym, Halibut z sosem pomidorowym z grilla i polentą miodowo-musztardową, oraz Chrzanowo-Miodowo-Musztardowa Mżawka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Musztardę, miód, chrzan i miętę ubić w misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
4
Pomidory przełożyć na szaszłyki i włożyć do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Dodać szparagi i skropić odrobiną oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Umieścić pomidory na grillu i gotować, aż zwęglone z obu stron. Szparagi grillować przez około 2 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Warzywa układamy na półmisku i skropimy sosem musztardowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn