Szaszłyki szparagowo-pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jeśli $2.8 za porcję wpadki w budżecie, szparagi i szaszłyki pomidorowe z sosem musztardowo-chrzanowym mogą być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól i pieprz, pomidory koktajlowe na winorośli, liście mięty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Steelhead Trout Z Miodowo-Musztardowym Sosem Chrzanowym, Halibut z sosem pomidorowym z grilla i polentą miodowo-musztardową, oraz Chrzanowo-Miodowo-Musztardowa Mżawka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Musztardę, miód, chrzan i miętę ubić w misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Odstawić w temperaturze pokojowej na co najmniej 15 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Pomidory przełożyć na szaszłyki i włożyć do dużej miski.
Dodać szparagi i skropić odrobiną oleju. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Umieścić pomidory na grillu i gotować, aż zwęglone z obu stron. Szparagi grillować przez około 2 minuty z każdej strony.
Warzywa układamy na półmisku i skropimy sosem musztardowym.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.