Szaszłyki Surprise Meatball
Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jaj, miodu, bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szaszłyki Taco Meatball, Szaszłyki Mięsne Caprese, oraz Słodko-kwaśne szaszłyki Klopsikowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu połącz pierwsze pięć składników. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5-7 minut lub aż cebula będzie miękka i sos jest lekko zagęszczony.
W dużej misce połącz jajko, bułkę tartą, natkę pietruszki, włoską przyprawę, sól i pieprz.
Dodać wołowinę i dobrze wymieszać. Podzielić na 12 porcji.
W każdej z nasadek grzybowych ułożyć kostkę sera; każdą porcję mięsa uformować wokół grzybka.
Na sześciu metalowych lub nasączonych drewnianych szaszłykach, naprzemiennie klopsiki, papryka i kliny cebuli. Grill, odsłonięty, na średnim ogniu przez 3 minuty z każdej strony.
Grill 10-12 minut dłużej lub do soków mięsnych uruchomić jasne, obracając od czasu do czasu.
Pędzel z zastrzeżonym szkliwem w ciągu ostatnich 2 minut.