Szaszłyki stekowe z sosem Scallion Dipping jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Mieszanka tajskich chiles, sos rybny, mleko kokosowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%. Spróbuj Szaszłyki stekowe z sosem Scallion Dipping, Lemony Flank Steak Szaszłyki Z Sosem Cytrynowym, oraz Naleśniki Scallion z sosem imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przecier wszystkie składniki z wyjątkiem steku w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.Wykończenie paska tłuszczu (czasami nazywane afat cap) z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Tłuszcz pokroić w kostkę 1/4"-1 / 2"; mięso pokroić w kostkę około 1".
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść tłuszcz i mięso w dużympowl.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodać marynatę i wrzucić do herbu; przykryć i schłodzić na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
5
Usuń tłuszcz i mięso z marynaty, usuwając nadmiar. Threadonto szaszłyki, naprzemiennie mięso zfat, tak, że kawałki dotykają się, ale nieścisłe razem (co bylyslow dół gotowania). Pozostaw co najmniej 1" miejsca na końcach szaszłyków dla łatwego obracania. Wyrzucić marynatę; zapisać nadmiar tłuszczu do fastrygowania cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1
Połącz wszystkie składniki w dużej misce tuż przed rozpoczęciem grillowania; od czasu do czasu mieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1
Zmielić każdy zarezerwowany tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso Mielone
2
Przełożyć do małego rondla.Gotować na średnim ogniu, dopóki tłuszcz nie zostanie podgrzany, około 3 minut (tłuszcz nie stopi się całkowicie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodać wszystkie składniki i gotować, aż tylko ogrzane przez; zachować ciepło.
4
Zbuduj średni ogień w węglu węglowym lub podgrzej grill gazowy do średniej wysokości.Szaszłyki grillowe, szczotkowanie z bastingsauce i obracanie co 2 minuty, przez10 minut. Stop fastrygowanie i gotować, obracając co 2 minuty, aż brownedaround krawędzi i gotowane przez, o 6 protokół więcej.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.