Szaszłyki krewetkowe z sosem curry Mango

Szaszłyki z krewetek z sosem curry Mango może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 176 kalorii, 31g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz Curry Mango sos, sól koszerna, oliwa z oliwek i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szaszłyki krewetkowe z sosem Mango, Szaszłyki krewetkowe z sosem Mango, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek z salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Obierz krewetki, pozostawiając ogony nienaruszone. Krewetki Devein, w razie potrzeby.
Wrzucić krewetki, chili w proszku, sól, i oliwa z oliwek w dużej misce. Wątek 5 krewetki na każdym szaszłyku, zginanie każdej krewetki przejść przez szaszłyk dwa razy.
Grill, bez pokrywy grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
4 do 5 minut lub tylko do krewetki włączyć różowy, obracając raz.
Podawać na ciepło z sosem z curry Mango.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Krewetki można łączyć z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.