Szaszłyki jagnięce z sosem jogurtowym

Szaszłyki jagnięce z sosem jogurtowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka bez kości z jagnięciny, sól, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać beztłuszczowy zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Bardzo Jagodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki Jagnięce Marynowane Jogurtem, Szaszłyki jagnięce marynowane w jogurcie i mięcie, oraz Szaszłyki Mary ' s chilli lamb z mielonym jogurtem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić ogórek w blenderze; proces do gładkiej.
Ogórek umieścić na sitku; posypać 1/8 łyżeczki soli.
Połącz ogórek, jogurt i kolejne 5 składników (jogurt przez czosnek) w małej misce; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Tłuszcz Trim z jagnięciny; pokroić w 1-calowe kostki.
Połączyć bulion, 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 2 minuty.
Wlać do garnka do fondue; dusić na średnim ogniu. Jagnięcinę przebić szaszłykiem; gotować w mieszaninie bulionu, aż do osiągnięcia pożądanego stopnia doneness.
Podawać z sosem jogurtowym.