Szaszłyki Caprese
Szaszłyki Caprese mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szaszłyki Caprese, Szaszłyki Caprese, oraz Szaszłyki Balsamiczne Caprese.
Instrukcje
Przełożyć pomidory, liście bazylii i kostki sera mozzarella na przemian na 10 (6-calowe) drewniane szaszłyki.
Szaszłyki ułożyć na półmisku.
Połączyć ocet i olej w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Ocet skropić równomiernie na szaszłyki, posypać solą i pieprzem.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.