Szaszłyki Caprese

Szaszłyki Caprese
Szaszłyki Caprese mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Szaszłyki Caprese, Szaszłyki Caprese, oraz Szaszłyki Balsamiczne Caprese.

Instrukcje

1
Przełożyć pomidory, liście bazylii i kostki sera mozzarella na przemian na 10 (6-calowe) drewniane szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, OdsączonychPuszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
świeża Bazyliaświeża Bazylia
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Szaszłyki ułożyć na półmisku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
3
Połączyć ocet i olej w małej misce; dobrze wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Ocet skropić równomiernie na szaszłyki, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
5
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Magazyn