Szaszłyki Antipasto z dipem Pesto to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 15g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz nadziewane oliwki, ocet winny, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kuskus Antipasto Sałatka z pomidorem Vinaigrette PLUS szaszłyki Antipasto, Szaszłyki do steków Fajita w dipie chrzanowym, oraz Szaszłyki Antypasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć jogurt, majonez, czosnek, ocet z czerwonego wina i sos pesto; dobrze wymieszać i schłodzić przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Majonez
Czosnek
Jogurt
2
Zrobić szaszłyki: nawlecz składniki jeden po drugim na szaszłyki w tej kolejności: pomidor wiśniowy, złożony liść bazylii, pół kulki mozzarelli, grzyb, pepperoni, bazylia, oliwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Wiśniowy
świeża Bazylia
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych