Szaszłyk marynowany miecznik i ogórek
Marynowane szaszłyki i ogórek mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 695 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.43 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz ząbki czosnku, sok z limonki, chard, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Rozmaryn-szaszłyk, Grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym, oraz Jak gotować: grillowana wieprzowina marynowana w trawie cytrynowej, miodzie i sosie rybnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórki pokroić na pół wzdłuż, a następnie pokroić na szerokość w pół półksiężyce.
Posypać solą i odstawić na durszlak na 20 do 30 minut.
Połącz kolendrę, Achiote, sok pomarańczowy, sok z limonki, czosnek i pieprz w blenderze. Puree aż będzie gładkie.
Pokrój miecznika na 1,5 cala kawałki i umieść w niereaktywnej misce.
Wlać marynatę kolendry i odstawić 20 do 30 protokół. Rozgrzej grill lub brojlery. Grillować, przełożyć do dużej miski i wymieszać z sosem limonkowym. Nawlecz na przemian kawałki miecznika i ogórka na szaszłyki. Grill lub broil około 1 1/2 minut na stronie. Ułóż talerz lub talerze z chard. Top z szaszłyki i podawać.
Ubić razem oliwę z oliwek, sok z limonki, sól i pieprz.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.