Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Szaszłykowej wołowiny imbirowej. Ten przepis służy 8. Za 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 315 kalorii, 29g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru, sezamu, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 47%. Podobne przepisy obejmują Flaki wołowe / wołowe a la tempura, Szaszłyk wołowy z sosem ostrygowym, oraz Tortellini W Szpikulcu.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze osiem składników; dodaj stek. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Nawlecz stek na metalowe lub namoczone drewniane szpikulce. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądane wysmażenie, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami