Szarlotka Żurawinowa Malina

Szarlotka Żurawinowa Malina
Jabłko żurawina Malina ciasto może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zmielony cynamon, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.

Instrukcje

1
Przygotuj przepis na podwójne ciasto crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Rozwałkuj ciasto na dolną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Miejsce w 9-calowym talerzu. Naciśnij, aby dopasować bez rozciągania ciasta. Wykończenia nawet z talerzem ciasta. Nie piec. Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
4
Połącz jabłka, żurawinę i maliny w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon, sól i ekstrakt z migdałów w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
TapiokaTapioka
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodaj do mieszanki owoców; wrzucić dobrze. Łyżka wypełniająca unbaked crust.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Rozwałkuj ciasto na wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieścić na wypełnione ciasto. Wykończenie 1/2 cala poza krawędzią. Złóż górną skorupę pod dolną krawędzią skorupy, aby uszczelnić. Krawędzie karbowane i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie lub ukłuć widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
10
Jajko ubić z 1 łyżką wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
11
Pędzel na powierzchni ciasta.
12
Posypać cukrem. Krawędź przykryć folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Piec 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
14
Usunąć folię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
15
Piec dodatkowe 25 do 35 minut lub do napełniania centrum jest bąbelkowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
16
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn