Szarlotka Żurawinowa Malina
Jabłko żurawina Malina ciasto może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 367 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz zmielony cynamon, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
Przygotuj przepis na podwójne ciasto crust.
Rozwałkuj ciasto na dolną skórkę.
Miejsce w 9-calowym talerzu. Naciśnij, aby dopasować bez rozciągania ciasta. Wykończenia nawet z talerzem ciasta. Nie piec. Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Połącz jabłka, żurawinę i maliny w dużej misce.
Wymieszaj cukier, tapiokę, cynamon, sól i ekstrakt z migdałów w małej misce.
Dodaj do mieszanki owoców; wrzucić dobrze. Łyżka wypełniająca unbaked crust.
Rozwałkuj ciasto na wierzchnią skórkę.
Umieścić na wypełnione ciasto. Wykończenie 1/2 cala poza krawędzią. Złóż górną skorupę pod dolną krawędzią skorupy, aby uszczelnić. Krawędzie karbowane i flet.
Przeciąć szczeliny w górnej skorupie lub ukłuć widelcem, aby umożliwić ucieczkę pary.
Jajko ubić z 1 łyżką wody.
Pędzel na powierzchni ciasta.
Posypać cukrem. Krawędź przykryć folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Piec dodatkowe 25 do 35 minut lub do napełniania centrum jest bąbelkowy.