Szarlotka Żurawinowa
Szarlotka żurawinowa to wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 196 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 9 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Mieszanka ekstraktu z wanilii, brandy, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.) umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika.
W średniej misce wymieszać suszoną żurawinę, cukier, mąkę i ziele angielskie.
Wymieszać w jabłkach, brandy i wanilii.
Miejsce dolnej skorupy do 9 calowy Okrągły patelni pie tak, że wisi 1 cal na krawędziach.
Wlać nadzienie do skorupy i przykryć wierzchnią skórką. Uszczelnij i flet krawędzie.
Przeciąć szczeliny w górnej części za pomocą małego noża.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 65 minut lub do momentu, gdy jabłka zmiękną i skórka będzie złocista.