Szarlotka z serem Cheddar

Szarlotka z serem Cheddar
Przepis szarlotka z serem Cheddar jest gotowy w około 4 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś żółtko, jabłka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Zupa z serem jabłkowo-Cheddarowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotować ciasto ciasto i linii 10-calowy Deep dish Pie patelni z połowy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Jabłka obrać i pokroić w ósemki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
W misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny, cukrem i cynamonem. Wymieszać z tapioką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
TapiokaTapioka
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Nadzienie przełożyć na patelnię i posmarować masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Pozostałe ciasto rozwałkować w okrąg. Zwilż brzegi skorupy ciasta wodą i ustaw górną skorupę na miejscu. Uszczelnij i zaciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
WodaWoda
RolkaRolka
7
Równomiernie umyć skórkę jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
JajkoJajko
8
Wyciąć otwory wentylacyjne w górnej skorupie, wkładając nóż do parowania cala przez ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Piec na środku piekarnika przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Zmniejszyć ogień do 350 i kontynuować pieczenie przez 45 minut więcej.
11
Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
12
Podawać z serem cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
13
artykuł var
14
Typ_27_data = {};
15
artykuł
16
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn