Szarlotka z serem Cheddar
Przepis szarlotka z serem Cheddar jest gotowy w około 4 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś żółtko, jabłka, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Zupa z serem jabłkowo-Cheddarowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425
Przygotować ciasto ciasto i linii 10-calowy Deep dish Pie patelni z połowy ciasta.
Jabłka obrać i pokroić w ósemki.
W misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny, cukrem i cynamonem. Wymieszać z tapioką.
Nadzienie przełożyć na patelnię i posmarować masłem.
Pozostałe ciasto rozwałkować w okrąg. Zwilż brzegi skorupy ciasta wodą i ustaw górną skorupę na miejscu. Uszczelnij i zaciśnij.
Równomiernie umyć skórkę jajkiem.
Wyciąć otwory wentylacyjne w górnej skorupie, wkładając nóż do parowania cala przez ciasto.
Piec na środku piekarnika przez 20 minut.
Zmniejszyć ogień do 350 i kontynuować pieczenie przez 45 minut więcej.
Schłodzić przez 1 godzinę przed podaniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;