Szarlotka Z Serem Cheddar
Przepis cheddar ser Szarlotka może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 8. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 538 kalorii, 8G białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Babeczki z barszczem, nadzienie z szarlotki, lukier z serem cynamonowym i ser Cheddar Pie Crust Moon, oraz Szarlotka z serem Cheddar dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku skórki: w robocie kuchennym wymieszaj mąkę, cukier i sól i mieszaj przez 5 sekund.
Dodaj schłodzone masło i pulsować, aż ciasto wygląda jak dobry posiłek.
Dodać ser i pulsować 5 razy.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i posypać 5 łyżkami lodowatej wody. Użyj widelca, aby wypchnąć mieszaninę, aż utworzą się wilgotne grudki.
Dodaj więcej wody z lodem przez łyżkę stołowąful, jeśli mieszanina jest sucha. Zbierz ciasto w kulkę i podziel na pół. Kształt każdej połowy w dysk. Owinąć w folię i schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Do nadzienia: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w dużej misce wymieszaj skrobię kukurydzianą i cukier, upewniając się, że w skrobi kukurydzianej nie ma grudek.
Wymieszać z jabłkami, sokiem z cytryny, skórką i solą.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj 1 z krążków ciasta na 13-calową okrągłą masę.
Przenieść ciasto do 9-calowej średnicy deep-dish Glass Pie dish i umyć zwis z wodą.
Nadzienie wlać do wyłożonego ciastem naczynia i polać 2 łyżkami masła. Na tej samej lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj drugi krążek ciasta na 12-calową rundę.
Ciasto wyłożyć na wierzch nadzienia. Naciśnij zwis z dolnej i górnej części ciasta razem do uszczelnienia.
Przetnij zwis do 1/2 cala. Złóż zwis pod i zagniataj dekoracyjnie, tworząc wysoko stojącą obręcz.
Wytnij 3 (2-calowe) szczeliny w górnej części skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Piec ciasto na złoty kolor, o 30 protokół. Przykryj krawędź skorupy folią i zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni F.
Piec ciasto, aż pęcherzyki napełniania gęsto w środku, o 30 protokół. Fajne ciasto na stojaku przez 1 godzinę.