Szarlotka Z Głębokim Naczyniem

Szarlotka Z Głębokim Naczyniem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szarlotki z głębokim daniem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,47 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 659 kalorii, 7G białka, oraz 31 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka warzyw skracania, cukier, masło i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka z głębokim naczyniem, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Szarlotka Z Głębokim Naczyniem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mąkę, cukier i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
2
Pokroić w masło i skrócić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
MasłoMasło
3
Dodać 1/3 szklanki wody z lodem; wymieszać, aż ciasto się utrzyma. Podziel i uformuj na 2 dyski. Owinąć; schłodzić przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj jeden dysk na 11-calowy Okrągły; umieść w 9-calowym talerzu pie. Trim zwis do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
6
Rozwiń drugi dysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
7
Wykonaj nadzienie: Wrzuć jabłka, cukier, mąkę, skrobię kukurydzianą,skórkę z cytryny i sok, sól i przyprawy. Łyżka do talerza ciasta. Kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
CukierCukier
SólSól
8
Jajko ubić z mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Pędzel zwis z glazurą, umieść ciasto na wierzchu. Przyciąć do 1/2 cala. Zagniatać ciasto do zapieczętowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
10
Ciasto posmarować glazurą; posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
CukierCukier
11
Wytnij cięcia w górnej skorupie, aby odpowietrzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
12
Ciasto ułożyć na blasze wyłożonej folią; piec 15 minut. Niższa temperatura do 177°; piec 55 minut, aż ciasto będzie złote i napełniania
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn