Deep-Dish Szarlotka może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 494 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.27 za porcję. Przepis ten zachwycił 79 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, idealny piecrust, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka z głębokim naczyniem, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Deep Dish Szarlotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Każdą ćwiartkę jabłka pokroić w trzecie strony i połączyć w misce ze skórką, sokami, 1/2 szklanki cukru, mąką, solą, cynamonem, gałką muszkatołową i zielem angielskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Rozwałkuj połowę ciasta na ciasto (patrz po prawej) i przykryj go na patelni do ciasta, aby rozciągnąć około 1/2 cala na obręczy. Nie rozciągaj ciasta; jeśli jest za małe, po prostu połóż je z powrotem na desce i ponownie zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
4
Napełnij ciasto mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
5
Umyj krawędź dolnego kawałka umyć jajkiem, aby górna skorupa przylegała. Top z drugiej skorupy i przyciąć krawędzie do około 1 cal na obręczy. Włóż krawędź górnej skorupy pod krawędź dolnej skorupy i zagniataj dwa razem palcami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Jajko
6
Całą wierzchnią skórkę umyć jajkiem, posypać 1 łyżeczką cukru i pokroić w cztery lub pięć szczelin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Cukier
Jajko
7
Umieść ciasto na patelni i piec przez 1 do 1 1/4 godziny, lub do momentu, gdy skórka jest rumiana i soki zaczynają się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
8
Podawać na ciepło.
9
Masło pokroić w kostkę i włożyć do lodówki podczas przygotowywania mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
10
Umieść mąkę, sól i cukier w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
11
Dodać masło i skrócić. Pulsuj 8 do 12 razy, aż masło będzie wielkości grochu. Po uruchomieniu maszyny wlej lodowatą wodę do rury podającej i pulsuj maszynę, aż ciasto zacznie formować kulkę. Wyrzuć na posypaną mąką deskę i przetocz się w kulę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Woda
Masło
Ciasto
Groch
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
12
Ciasto przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
13
Rozwałkuj każdy kawałek na dobrze obsypanej mąką desce w okrąg, tocz od środka do krawędzi, obracając i zalewając ciasto, aby upewnić się, że nie przykleja się do deski. Złóż ciasto na pół, umieść na patelni i rozłóż tak, aby pasowało do patelni. Powtórz z wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala