Szarlotka Z Głębokim Naczyniem

Szarlotka Z Głębokim Naczyniem
Przepis Deep-Dish Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deep Dish Szarlotka, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Deep Dish Szarlotka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Każdą ćwiartkę jabłka pokroić w trzecie strony i połączyć w misce ze skórką, sokami, 1/2 szklanki cukru, mąką, solą, cynamonem, gałką muszkatołową i zielem angielskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozwałkuj połowę ciasta i osłoń go na 9 - lub 10-calowej patelni do ciasta, aby rozciągnąć około 1/2 cala na obręczy. Nie rozciągaj ciasta; jeśli jest za małe, po prostu połóż je z powrotem na desce i ponownie zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
5
Napełnij ciasto mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Umyj krawędź dolnej skorupy ciasta za pomocą mycia jaj, aby górna skorupa przylegała. Top z drugiej skorupy i przyciąć krawędzie do około 1-cala nad obręczą. Włóż krawędź górnej skorupy pod krawędź dolnej skorupy i zagniataj 2 razem palcami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
7
Całą wierzchnią skórkę umyć jajkiem, posypać 1 łyżeczką cukru i pokroić w 4 lub 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
JajkoJajko
8
Umieść ciasto na patelni i piec przez 1 do 1 1/4 godziny, lub do momentu, gdy skórka jest rumiana i soki zaczynają się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
9
Podawać na ciepło.
10
Masło pokroić w kostkę i włożyć do lodówki podczas przygotowywania mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Umieść mąkę, sól i cukier w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Dodać masło i skrócić. Pulsuj 8 do 12 razy, aż masło będzie wielkości grochu. Po uruchomieniu maszyny wlej lodowatą wodę do rury podającej i pulsuj maszynę, aż ciasto zacznie formować kulkę. Wyrzuć na posypaną mąką deskę i przetocz się w kulę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
GrochGroch
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Ciasto przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
14
Rozwałkuj każdy kawałek na dobrze obsypanej mąką desce w okrąg, tocz od środka do krawędzi, obracając i zalewając ciasto, aby upewnić się, że nie przykleja się do deski. Złóż ciasto na pół, umieść na patelni i rozłóż tak, aby pasowało do patelni. Powtórz z wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Magazyn