Przepis Deep-Dish Apple Pie jest gotowy w około 2 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz jabłka granny smith, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. 199 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deep Dish Szarlotka, Szarlotka Z Głębokim Naczyniem, oraz Deep Dish Szarlotka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Każdą ćwiartkę jabłka pokroić w trzecie strony i połączyć w misce ze skórką, sokami, 1/2 szklanki cukru, mąką, solą, cynamonem, gałką muszkatołową i zielem angielskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Cynamon
Gałka Muszkatołowa
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozwałkuj połowę ciasta i osłoń go na 9 - lub 10-calowej patelni do ciasta, aby rozciągnąć około 1/2 cala na obręczy. Nie rozciągaj ciasta; jeśli jest za małe, po prostu połóż je z powrotem na desce i ponownie zwiń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na Ciasto
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
5
Napełnij ciasto mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
6
Umyj krawędź dolnej skorupy ciasta za pomocą mycia jaj, aby górna skorupa przylegała. Top z drugiej skorupy i przyciąć krawędzie do około 1-cala nad obręczą. Włóż krawędź górnej skorupy pod krawędź dolnej skorupy i zagniataj 2 razem palcami lub widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Jajko
7
Całą wierzchnią skórkę umyć jajkiem, posypać 1 łyżeczką cukru i pokroić w 4 lub 5 plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Cukier
Jajko
8
Umieść ciasto na patelni i piec przez 1 do 1 1/4 godziny, lub do momentu, gdy skórka jest rumiana i soki zaczynają się bąbelkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
9
Podawać na ciepło.
10
Masło pokroić w kostkę i włożyć do lodówki podczas przygotowywania mieszanki mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
11
Umieść mąkę, sól i cukier w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze i pulsuj kilka razy, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Cukierki Peachie-o
12
Dodać masło i skrócić. Pulsuj 8 do 12 razy, aż masło będzie wielkości grochu. Po uruchomieniu maszyny wlej lodowatą wodę do rury podającej i pulsuj maszynę, aż ciasto zacznie formować kulkę. Wyrzuć na posypaną mąką deskę i przetocz się w kulę. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Woda
Masło
Ciasto
Groch
Rolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
13
Ciasto przeciąć na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
14
Rozwałkuj każdy kawałek na dobrze obsypanej mąką desce w okrąg, tocz od środka do krawędzi, obracając i zalewając ciasto, aby upewnić się, że nie przykleja się do deski. Złóż ciasto na pół, umieść na patelni i rozłóż tak, aby pasowało do patelni. Powtórz z wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala