Szarlotka Z Cheddarem
Przepis Cheddar-Crusted szarlotka jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru granulowanego, sok z cytryny, mielony imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szarlotka z cheddarem, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć 1 łyżka mąki i sera w małej misce; wrzucić dobrze.
Umieścić mieszaninę w zamrażarce na 10 minut.
Połącz 1/4 szklanki mąki i 1/2 szklanki wody z lodem w małej misce, mieszając trzepaczką, aż dobrze wymieszane, tworząc zawiesinę.
Połączyć 1 3/4 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce; pokroić w maśle z blenderem do ciast lub 2 noży, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z serem.
Dodać zawiesinę; wrzucić widelcem.
Posypać powierzchnię do 1 łyżki wody z lodem, rzucając widelcem, aż wilgotne i kruche (nie tworzą kulki).
Mieszanina wydaje się lekko sucha.
Podziel ciasto na pół. Delikatnie naciśnij każdą połowę w 4-calowy okrąg na 2 arkuszach nakładającej się folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości; przykryj 2 dodatkowymi arkuszami nakładającej się folii z tworzywa sztucznego.
Rozwałkuj każdą połowę ciasta, wciąż przykrytą, w 12-calowe koło. Schłodzić 30 minut lub do momentu łatwego usunięcia folii.
Aby przygotować nadzienie, połącz sok jabłkowy i cytrynowy w dużej misce.
W małej misce wymieszać 3 łyżki mąki, brązowy cukier i 5 kolejnych składników (brązowy cukier przez szczyptę soli).
Posypać brązową mieszaninę cukru na jabłka; wrzucić dobrze do herbu.
Aby zmontować ciasto, usuń górne arkusze plastikowej folii z 1 okręgu ciasta; dopasuj ciasto, plastikową owijkę do góry, do 10-calowej płyty do ciasta z głębokim naczyniem pokrytej sprayem do gotowania, pozwalając ciasta rozciągnąć się nad krawędzią płyty.
Usuń pozostałą folię. Łyżka wypełniająca skorupę.
Krawędzie Skórki szczotkować lekko wodą.
Usuń górne arkusze folii z pozostałego okręgu ciasta; umieść plastikową owijkę bokiem do góry, na mieszance jabłkowej.
Usuń pozostałą folię. Nacisnąć krawędzie ciasta razem; złożyć krawędzie pod, i flet.
Wytnij 3 (1-calowe) szczeliny na wierzchu ciasta ostrym nożem.
Połączyć białko jaja i 1 łyżkę wody; umyć wierzch i krawędzie ciasta.
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia; piec w 400 przez 45 minut lub aż złoty. Schłodzić na stojaku z drutu.