Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj szarlotki Sauternes. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 493 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i podnieś pieczone jabłka, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć w robocie kuchennym i uruchomić przez 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Dodać masło i pulsować w 1-sekundowych seriach, aż tylko bardzo małe kawałki masła są widoczne, 12 do 15 impulsów. Puls w
Sauternes, a następnie pulse w wodzie z lodem 1 łyżka na raz, aż ciasto po prostu się razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sauternes
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Przełóż ciasto na arkusz folii i połącz w kulkę. Ciasto wyłożyć na suchą powierzchnię i podzielić na 2 dyski, jeden nieco większy od drugiego. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Rozwałkuj większy dysk ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni, aż do grubości 1/8 cala i średnicy 11 cali, aby zmieścić 9-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
8
Umieść w płytce ciasta i przyciąć zwis do 1/2 cala bez zaciskania krawędzi. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania nadzienia.
1
Połącz
2
Sauternes i sok z cytryny w średniej misce. Jabłka obrać, pokroić na pół i pokroić w plasterki. Jabłka wrzucić z winem i sokiem z cytryny.
Dodaj połowę jabłek i trochę wina i soku z cytryny, posyp połową cukru i gotuj, mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina zacznie gotować, około 2 minut. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować jabłka, aż zmiękną i nie ma soków na patelni, o 8 protokół.
Przenieść jabłka do średniej miski. Roztopić 2 Więcej łyżek masła w tej samej patelni i powtórzyć z pozostałymi jabłkami, winem i sokiem z cytryny i cukrem. Jeśli zebrano sok z pierwszej partii jabłek, wlej te soki na drugą partię jabłek podczas gotowania.
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2
Zwiń mniejszy krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala i umieść na nadzieniu. Wchodzisz na krawędzie, a następnie ozdobnie zaciskane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Pokrój szczeliny w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary, a następnie przenieś do zamrażarki na 30 minut, aby ciasto odpoczęło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Skórkę posmarować roztopionym masłem i posypać cukrem.