Szarlotka płatki owsiane z chrupiącą skórką
Przepis szarlotka płatki owsiane z Bruleed Crust może zaspokoić Amerykański głód w około 27 minut. Na 1,64 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 522 kalorie. Mieszanka wody, skórki pomarańczowej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Owoce na dnie płatki owsiane Bruleed, Ciasto jabłkowe z płatkami owsianymi, oraz Ciasto Jabłkowe Z Płatkami Owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 2 (10-uncja) ramekiny
Połączyć wodę, cukier, cynamon, żurawinę i sól w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, aż cukier całkowicie się rozpuści, około 1 minuty.
Dodać jabłka, zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jabłka będą miękkie, ale nadal zachowują część swojego kształtu i mieszanina zgęstnieje, o 10 protokół. Odstawić podczas przygotowywania płatków owsianych.
Dla płatków owsianych: rozgrzej brojlery.
Umieścić mleko w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Wymieszać płatki owsiane, skórkę pomarańczową i sól i gotować, aż mieszanina zgęstnieje, o 2 protokół. Przykryć i odstawić na 2 minuty. Płatki owsiane powinny być lekko luźne, nadal będą gęstnieć pod brojlerem.
Podziel połowę mieszanki jabłek między 2 ramekiny 10 uncji. Połowę płatków owsianych podzielić między 2 ramekiny i łyżką na wierzchu mieszaniny jabłek.
Pozostałą mieszankę jabłkową umieścić na płatkach owsianych, a następnie ułożyć mieszankę jabłkową z pozostałą płatkami owsianymi. Wierzch płatków owsianych wygładzić i posypać równomiernie 1 łyżką cukru.
Umieść ramekins na blasze do pieczenia i miejsce do brojlerów. Dusić, aż cukier będzie złoty i bąbelkowy i całkowicie stopiony, o 2 protokół.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na kilka minut przed podaniem.