Szarlotka Okruchowa
Okruchy Szarlotka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 304 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, brązowy cukier, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Ciasto z rabarbarem i szarlotką, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.
Instrukcje
Wymieszać cukier biały 1 łyżka cynamonu i gałki muszkatołowej razem w małej misce.
Warstwy jabłka następnie mieszaninę cukru. Następnie powtórz nakładanie, aż skończą się jabłka.
Wymieszać mąkę z brązowym cukrem oraz cynamonem i masłem. Użyj widelca, aż stanie się kruchy.
Posypać mieszanką na wierzch jabłek.
Piec w rozgrzanym piekarniku 425 stopni F (220 stopni C) przez 40-50 minut. Przykryć górę przez pozostałe 15 minut, aby uniknąć przyrumieniania.