Szarlotka na głębokim talerzu z chrupiącą skórką
Deep-Dish Szarlotka z Cheddar Crust może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, mąka, masło, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Deep Dish Pumpkin Pie with Gingersnap Crust, Deep Dish Beer Crust Pizza, oraz Kiełbasa i szpinak Deep Dish Pizza z makaronem Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym mąkę, ser i sól należy wymieszać.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Przenieść mieszaninę do dużej miski i zrobić dobrze w środku. Wymieszać jajka i wyrobić ciasto w kulkę.
Ciasto podzielić na ćwiartki i spłaszczyć na dyski.
Rozwałkuj każdy dysk do 11-calowej rundy między 2 arkuszami papieru woskowego.
Usuń papier woskowy i ułóż dwie 9-calowe patelnie z ciasta okrągłego. Przechowywać w lodówce wyłożone Patelnie i 2 rundy ciasta, pokryte, aż do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce wrzucić jabłka z sokiem z cytryny.
Posypać brązowym cukrem, mąką i solą i dobrze wymieszać. Jabłka podzielić między wyłożone Patelnie. Zwilżyć brzegi skorupy ciasta i przykryć okrągłymi cieście. Przyciąć każdy zwis i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Wytnij 4 otwory parowe w każdym cieście.
Placki piec na dolnej półce piekarnika przez około 1 godzinę, lub aż się złocą i bąbelki, a jabłka będą miękkie po przekłuciu; w razie potrzeby placki przykryć folią.
Ostudzić na około 1 godzinę przed podaniem.