Szarlotka Karmelowo-Orzechowa Chai
Karmelowo-orzechowy do góry nogami Szarlotka Chai może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 160 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka jabłek, Skórki pie, dash mielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
W 9-calowy talerz ciasto, połączyć pekan, roztopione masło i 1/2 szklanki brązowego cukru.
Umieścić 1 ciasto skorupa na wierzchu mieszaniny orzechów pekan w pie Płyta.
W 10-calowej patelni, gotować jabłka z 3 łyżki masła na średnim ogniu 2 protokół; dodać herbatę chai. Przykryć; gotować od 2 do 3 minut.
Dodać cynamon i goździki.
Jabłka odsączyć i umieścić w cieście ciasto; posypać 2 łyżki brązowego cukru na wierzchu.
Wypełnienie pokrywy drugą skórką; krawędzie uszczelnić i wyciąć kilka szczelin w górnej skórce, aby umożliwić odpowietrzanie.
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Piec w temperaturze 375 ° F 35 do 40 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika; natychmiast obrócić ciasto do góry nogami na talerz do serwowania.