Szarlotka Karmelowa

Szarlotka Karmelowa
Szarlotka karmelowa może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz wszystkie klasyczne ciasto skorupa, cukier, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim Halloween wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jabłkowe batoniki owsiane z sosem cynamonowo-karmelowym {i niesamowity karmelowy dip jabłkowy!}, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrób skorupę: przygotuj ciasto zgodnie z przepisem lub etykietą opakowania; schłodzić przez 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż dużą, obramowaną blachę do pieczenia folią. Dodać nadzienie: jabłka wrzucić z 2 łyżkami. cukier, sok z cytryny, tapioka i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
TapiokaTapioka
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
1
Wymieszać 1 1/2 szklanki cukru i 1/4 szklanki wody w dużym, ciężkim rondlu. Gotować na małym ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zwiększyć ciepło do wysokiej i doprowadzić do wrzenia. Gotować, bez mieszania, aż mieszanina zmieni kolor na ciemnobrązowy, 6 do 7 minut. Stojąc do tyłu, aby uniknąć rozpryskiwania, wlać śmietanę. Lekko zmniejszyć ogień i mieszać, aż karmel będzie gładki i gęsty, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozwałkuj każdy krążek ciasta w 12-calowe koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Przenieś 1 na 9-calowy talerz. Łyżka w połowie mieszanki jabłkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Skropić około 1/4 szklanki karmelu. Kopiec pozostałe jabłka na wierzchu i skropić innym 1/4 szklanki karmelu. Przykryć i schłodzić pozostały karmel (podgrzać na małym ogniu przed podaniem z ciastem).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Umieść drugi krążek ciasta nad nadzieniem, pozostawiając 1-calowy zwis. Złóż górne krawędzie i zaciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Wytnij otwory wentylacyjne na górze. Ubić jajko z 1 łyżeczką. wodę i lekko zmiksować mieszaninę na wierzchniej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
7
Posypać pozostałymi 2 łyżkami. cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Umieścić ciasto na blasze do pieczenia i piec, aż wypełnianie pęcherzyków i skorupa jest złoty kolor, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
9
Ostudzić przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn