Szarlotka Jeżynowa

Szarlotka Jeżynowa
Przepis Blackberry Apple Pie jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 185 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 9-in. Pie talerz z ciasta dolnej; przyciąć do 1 w. poza krawędzią płyty. Wierzch cienką warstwą jabłek. W dużej misce połączyć jeżyny i pozostałe jabłka; posypać sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz cukier i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
3
Dodaj do mieszanki owoców; wrzucić delikatnie do herbu. Łyżka do skorupki ciasta; kropka z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Rozwałkować pozostałe ciasto; zrobić kratkę. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet. Ubij jajko wodą; szczotkuj na wierzchu kraty i krawędziach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Piec w temperaturze 375° przez 50 minut lub do momentu, gdy nadzienie będzie bąbelkowe, a jabłka zmiękną. Schłodzić na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn