Szarlotka Jeżyna

Szarlotka Jeżyna
Szarlotka Jeżyna to wegańskie deser. Ten przepis służy 8. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka jeżyn, Skórki ciasto, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeże Ciasto Z Jeżynami, Szarlotki Cynamonowe, oraz Szarlotka Pieczone Pączki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 191°. dodać Pie skorupy zgodnie z zaleceniami na polu dla dwóch skorupy Pie, za pomocą 9-calowy szklany talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połącz jabłka i jeżyny. W małej misce, połączyć brązowy cukier, skrobia kukurydziana, cynamon i gałka muszkatołowa. Wymieszać z owocami; wrzucić do herbu. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
JeżynyJeżyny
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CynamonCynamon
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wierzch z drugą skórką i fletem; pokroić na kawałki w cieście. Pokrycie krawędzi skorupy paskami folii, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieść ciasto na środkowym stojaku piekarnika; umieść arkusz folii na stojaku poniżej ciasta w przypadku rozlania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Piec 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Usuń folię; piec dodatkowe 15 do 20 minut lub do złotego koloru. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn