Szarlotka III

Szarlotka III
Need a deser wegetariański? Apple Pie III może być wspaniały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 378 kalorii, 4G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 23%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe.

Instrukcje

1
Umieść plasterki jabłka w dużej misce. W małej misce wymieszać 1/4 szklanki mąki, 1/3 szklanki cukru i cynamon, a następnie posypać jabłkami. Przykryć i odstawić na noc do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Kiedy będziesz gotowy do zrobienia ciasta, zacznij od przygotowania ciasta. W dużej misce wymieszać 2 szklanki mąki i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokroić w skrócenie i 2 łyżki masła, aż mieszanina jest konsystencja mąki kukurydzianej. Zrób studnię w środku mieszaniny i dodaj zimną wodę. Wymieszać razem, tworząc piłkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
WodaWoda
4
Pozwól odpocząć 20 minut.
5
Rozwałkuj ciasto i umieść na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
6
Na wyłożoną cieście patelnię rozłożyć masę jabłkową i doprawić 1 łyżką masła. Przykryć wierzchnią skórką i uszczelnić krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wytnij kilka szczelin na górze, aby umożliwić ucieczkę pary. Używając pędzla do ciast, lekko posmaruj pół na pół wierzchnią skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
8
Posypać 1 łyżeczką cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
9
Piec w rozgrzanym 400 stopni F (205 stopni C) przez 10 minut. Włącz piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Kontynuuj gotowanie przez 30 do 40 minut, lub aż skorupa będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn