Szarlotka I

Szarlotka I
Szarlotka może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 108 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka jabłek, cukru, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Szarlotki Cynamonowe, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotka Pieczone Pączki.

Instrukcje

1
Przygotuj ciasto na ciasto z dwoma skórkami. Wytrzyj, ćwiartka, rdzeń, obrać i pokroić jabłka; odmierz do 6 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2
Połącz cukier i cynamon. Ilość użytego cukru zależy od tego, jak cierpkie są Twoje jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CukierCukier
3
Ułóż jabłka warstwami w wyłożonej cieście talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Każdą warstwę posypać cukrem i cynamonem. Dot wierzchnia warstwa z małymi kawałkami masła lub margaryny. Przykryć wierzchnią skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CynamonCynamon
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
CukierCukier
5
Umieścić na najniższym stojaku w piekarniku nagrzanym do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec przez 10 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Piec przez 30 do 35 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Podawać na ciepło lub na zimno.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn