Szarlotka Grammie ' s No-Crust
Grammie ' s no-Crust Apple Pie to amerykański przepis, który służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 386 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Jeśli masz zmielony cynamon, mieszankę do pieczenia maślanki, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Szarlotka Grammie ' s No-Crust, Chleb jabłkowy Grammie Welch, oraz Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C.)
W dużej misce połącz jabłka, cynamon, gałkę muszkatołową, biały cukier i 1/2 szklanki mieszanki do pieczenia. Wymieszaj mleko i jajka i wymieszaj z mieszanką jabłkową,
Wlać nadzienie do talerza ciasta i kropki z masłem.
Aby polewa: w dużej misce, połączyć 1 szklankę mieszanki do pieczenia, orzechy włoskie, brązowy cukier i margarynę.
Wymieszać do kruchości i posypać wierzchem jabłek.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, aż jabłka zostaną ugotowane i polewa będzie złotobrązowa.