Szarlotka Glace

Szarlotka Glace
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Jeśli masz wanilię, wodę, serek philadelphia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Wymieszać serek śmietankowy, 2 łyżki. cukier, mleko i wanilia do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Rozprowadzić na dnie skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I OsuszoneWydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Umieścić 1/2 szklanki cukru, wody i cukierki w dużym rondlu; gotować na małym ogniu, aż cukierki są całkowicie stopione, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać jabłka; gotować od 8 do 10 min. albo do przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Odcedzić jabłka, zastrzegając 1/2 szklanki płynu; wlać do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodaj sok z cytryny i skrobię kukurydzianą; mieszaj do dobrze wymieszanego. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 1 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Tabliczka Półsłodkiej CzekoladyTabliczka Półsłodkiej Czekolady
7
Ułóż jabłka na mieszance twarogu; skropić równomiernie polewą jabłkową. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn