Szarlotka Dulce de Leche
Szarlotka Dulce de Leche może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sól, skrobię kukurydzianą, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to niedrogi przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Placki jabłkowe z Dulce de Leche, oraz Jabłkowa tarta dulce de leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić jabłka w dulce de leche, cydr i wanilia,
W dużej misce wymieszać cukry, skrobię kukurydzianą, przyprawy i sól.
Wymieszać mokre i suche składniki.
Dopasuj jedną ze skórek ciasta do 9-calowego talerza ciasta i wlej jabłka.
Dopasuj pozostałą skórkę ciasta na górze i umyj mieszankę białka jaja.
Przykryć folią i piec w rozgrzanym piekarniku 204° przez 40 minut.
Zmniejszyć do 191°, usunąć folię i piec do złotego koloru, o 30-40 protokół.
Niech ostygnie całkowicie.