Crazy Crust Szarlotka może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 303 kalorie, 2G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka napełniania szarlotki, cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Crazy Crust Pizza, Crazy Crust Berry Pie, oraz Crazy-Crust Kiełbasa Pizza.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce wymieszać mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Dobrze wymieszać, następnie dodać wodę, skrócić i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Woda
Jajko
4
Wymieszać na małej prędkości, aż składniki zostaną połączone, a następnie pokonać na średniej prędkości 2 minuty.
5
Rozłóż na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
6
W średniej misce wymieszać nadzienie z ciasta, sok z cytryny i przyprawę do szarlotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Szarlotek
Sok Z Cytryny
Nadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozprowadzić na skórce; nie mieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
8
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, aż skórka będzie rumiana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego