Szarlotka cioci Carol
Szarlotka cioci Carol może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 137 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dip szpinakowy cioci Carol, Dip szpinakowy cioci Carol, oraz Aunt Carol ' s Purple Berry Cream Dessert Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jabłka obrać i pokroić w plasterki. Wymieszać z cukrem, cynamonem i mąką. Odstawić.
Roll crust, aby nieco większe, aby dopasować 10-calowy patelni szklanych pie. Dopasuj dno skorupy w patelni. Dodać mieszankę jabłkową i doprawić masłem. Umieścić skorupę na wierzchu i zagniatać krawędzie skorupy razem.
Mokre ręce wodą i zwilżyć wierzch ciasta.
Posypać dodatkowym cukrem. Przebij wierzch ciasta widelcem, aby ciasto odpowietrzyło.
Piec przez 15 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie przez około 45 minut więcej, aż skorupa będzie złotobrązowa. Dobrą praktyką jest umieszczenie kawałka folii aluminiowej nieco większego niż ciasto pod talerzem ciasta, aby złapać przelewy.