Szarlotka cioci Carol

Szarlotka cioci Carol
Szarlotka cioci Carol może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis służy 10. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 137 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Dip szpinakowy cioci Carol, Dip szpinakowy cioci Carol, oraz Aunt Carol ' s Purple Berry Cream Dessert Parfait dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka obrać i pokroić w plasterki. Wymieszać z cukrem, cynamonem i mąką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
2
Roll crust, aby nieco większe, aby dopasować 10-calowy patelni szklanych pie. Dopasuj dno skorupy w patelni. Dodać mieszankę jabłkową i doprawić masłem. Umieścić skorupę na wierzchu i zagniatać krawędzie skorupy razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Mokre ręce wodą i zwilżyć wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Posypać dodatkowym cukrem. Przebij wierzch ciasta widelcem, aby ciasto odpowietrzyło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Piec przez 15 minut w temperaturze 450 stopni F (230 stopni C), zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie przez około 45 minut więcej, aż skorupa będzie złotobrązowa. Dobrą praktyką jest umieszczenie kawałka folii aluminiowej nieco większego niż ciasto pod talerzem ciasta, aby złapać przelewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
6
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn