Szarlotka
Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 154 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, sok z cytryny, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°. w dużej misce, połączyć jabłka, sok z cytryny, mąka, cukier, i cynamon; odstawić.
Umieść dolną skorupę na 9-calowym talerzu ciasta, delikatnie naciskając ciasto na dno patelni.
Wlać mieszaninę jabłek do dolnej skorupy i kropki z masłem. Przykryj jabłka wierzchnią skórką, zagniatając górną i dolną skórkę dookoła i odcinając nadmiar ciasta. Za pomocą małego noża wytnij otwory wentylacyjne w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia ciasta.
Umyj górną skórkę i zagniataną krawędź mieszaniną żółtka. To pomoże górnej skorupy brązowieje ładnie.
Piec przez około 45 minut, aż góra będzie złotobrązowa.
Niech ciasto ostygnie na stojaku drucianym przez co najmniej 30 minut przed krojeniem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;