Szarlotka

Szarlotka
Szarlotka może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 154 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 47 centów za porcję. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, sok z cytryny, cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. w dużej misce, połączyć jabłka, sok z cytryny, mąka, cukier, i cynamon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CynamonCynamon
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwałkuj dwie skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
3
Umieść dolną skorupę na 9-calowym talerzu ciasta, delikatnie naciskając ciasto na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać mieszaninę jabłek do dolnej skorupy i kropki z masłem. Przykryj jabłka wierzchnią skórką, zagniatając górną i dolną skórkę dookoła i odcinając nadmiar ciasta. Za pomocą małego noża wytnij otwory wentylacyjne w górnej skorupie, aby umożliwić ucieczkę pary podczas pieczenia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Umyj górną skórkę i zagniataną krawędź mieszaniną żółtka. To pomoże górnej skorupy brązowieje ładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
6
Piec przez około 45 minut, aż góra będzie złotobrązowa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Niech ciasto ostygnie na stojaku drucianym przez co najmniej 30 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
8
artykuł var
9
Typ_27_data = {};
10
artykuł
11
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn