Szarlotka
Przepis szarlotka jest gotowa w około 1 godzinę i 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Pieczone Pączki, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Szarlotki Cynamonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W przypadku skórki: uformuj skórkę tartą na 9-calowej patelni do ciasta, przykryj folią aluminiową, a następnie przykryj folią niegotowaną fasolą.
Piec, aż skorupa zacznie brązowieć, o 20 protokół. Gdy skórka jest rumiane, wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Usunąć fasolę i folię, a następnie rozprowadzić masło na wewnętrznej stronie skorupy.
Do nadzienia: Jabłka obrać, osuszyć i pokroić w plasterki. Ułóż plastry w wzór pierścienia, zaczynając od zewnętrznej krawędzi i przechodząc do środka (jabłka powinny być rozmieszczone tak, aby umożliwić równomierne gotowanie).
W misce wymieszaj cukier, stopione masło, cynamon i gałkę muszkatołową, a następnie polej ułożone jabłka.
Do polewy: w osobnej misce, ręcznie wymieszać mąkę, cukier i masło. To powinna być krucha mieszanka.
Piec tarta, aż jabłka zmiękną, 30 do 35 minut.
Wyjąć z piekarnika i dolać słodką polewą na masło, a następnie powrócić do piekarnika, aż polewa się zbrudzi, około 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 do 15 minut przed podaniem.