Szarlotka żurawinowa III

Szarlotka żurawinowa III
Cranberry Apple Pie III może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1468 kalorii, 18g białka, oraz 70 g tłuszczu każdy. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jabłek, mąki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Podobne przepisy to Szarlotka Pieczone Pączki, Szarlotki Cynamonowe, oraz Batoniki Z Masłem Jabłkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużym rondlu ubij biały cukier, 1/4 szklanki mąki i sól. Wymieszać z żurawiną i syropem klonowym. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając. Gdy mieszanina dochodzi do wrzenia, zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wymieszać jabłka do gotującej się mieszaniny i nadal gotować przez 5 minut, lub aż jabłka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z orzechami włoskimi. Odstawić i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
5
W średniej misce, połączyć bułkę tartą, 3/4 szklanki mąki, brązowy cukier, i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dobrze wymieszać.
7
Wlać schłodzoną mieszaninę jabłek do skorupy ciasta i posypać okruchy nadzieniem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż polewa będzie złotobrązowa, a nadzienie bąbelkowe, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn