Szalenie dobry farsz i pieczone kotlety

Szalenie dobry farsz i pieczone kotlety
Szalony dobry farsz i pieczone kotlety może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.81 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 617 kalorii. Mieszanka mieszanki farszu chlebowego, skondensowany krem zupy grzybowej, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Crazy Biscuits-herbatniki są smaczne, gdy wykonane od podstaw, te herbatniki są tak dobre, że będziesz szalony dla nich, Crazy Good Corn Fritter, oraz Szalony dobry makaron z kalafiorem i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Spryskaj naczynie do pieczenia 9x13 cali sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużym rondlu na średnim ogniu, gotować i mieszać grzyby i cebulę, aż grzyby będą miękkie i zrezygnują z ich płynu, o 5 protokół. Wymieszać w sherry, doprowadzić do wrzenia, i gotować na wolnym ogniu, aż cebula będą miękkie, 2 do 3 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Posypać mąkę na mieszaninie i gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje. Stopniowo mieszaj w 2/3 szklanki mleka, aby uzyskać kremowy sos, stale mieszając, aby uniknąć poparzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Wymieszać w 1 puszce śmietany zupy grzybowej i suchego farszu, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż mieszanka farszu będzie wilgotna, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
5
Roztopić masło na średnim ogniu w dużej patelni, aż nie Spieniony, i smażyć kotlety, aż rumiane, ale nie gotowane przez, o 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przenieść kotlety do przygotowanego naczynia do pieczenia. Wymieszać wodę na patelni, doprowadzić do wrzenia i zeskrobać i rozpuścić wszelkie resztki smaku pozostawione na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Niech gotować mieszaninę aż do zmniejszenia o połowę, o 10 protokół.
8
Wlać kapie patelni do mieszanki farszu, i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów1-1/4 Szklanki Pokrojonych W Plasterki świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Zbierz duże ilości farszu i kopiec na każdym kotle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
10
Ubijamy 1 puszkę śmietany zupy grzybowej z 1/2 puszki mleka i zalewamy każdy kotlet mieszanką zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
11
Piec w nagrzanym piekarniku, aż kotlety będą miękkie i ugotowane przez około 20 minut. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka kotleta powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn