Need a wegetariańska przystawka? Szafran Kuskus z kozim serem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 14g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz natychmiastowy kuskus, ścinane migdały, kozi ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj Warzywny kuskus, kozi ser i buraki, Sałatka z warzyw Harissa, koziego sera i kuskusu, oraz Burak, szpinak i kozi ser kuskus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotuj bulion, szafran i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z kuskusem. Przykryć i odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
3
Ugotowany kuskus przełożyć do średniej miski i puch widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus Gotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Dodaj pozostałe składniki i wrzucić do połączenia.