Szafranowo-Kukurydziane Puree Ziemniaczane

Szafranowo-Kukurydziane Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree Szafranowo-kukurydzianego. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbki czosnku, nitki szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szafranowo-kukurydziane puree ziemniaczane, Puree Szafranowe, oraz Szafran i czosnek puree ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować doskonałe puree ziemniaczane (ale nie dodawać mleka). Tymczasem olej ciepła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i smażyć przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Dodać świeże ziarna kukurydzy czosnek. Gotować, aż kukurydza będzie miękka, często mieszając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kukurydzaświeża Kukurydza
CzosnekCzosnek
KukurydzaKukurydza
4
Dodać mleko i szafran. Doprowadzić tylko do wrzenia; zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 10 protokół. Wymieszać z ziemniakami. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SzafranSzafran
MlekoMleko
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn