Szafranowo-Kukurydziane Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree Szafranowo-kukurydzianego. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 36 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, ząbki czosnku, nitki szafranu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szafranowo-kukurydziane puree ziemniaczane, Puree Szafranowe, oraz Szafran i czosnek puree ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować doskonałe puree ziemniaczane (ale nie dodawać mleka). Tymczasem olej ciepła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć przez 2 protokół.
Dodać świeże ziarna kukurydzy czosnek. Gotować, aż kukurydza będzie miękka, często mieszając, o 4 protokół.
Dodać mleko i szafran. Doprowadzić tylko do wrzenia; zdjąć z ognia, przykryć, i niech strome 10 protokół. Wymieszać z ziemniakami. Doprawić solą.