Szafran krewetki i nadziewane papryka Wiśniowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Szafran krewetki i nadziewane papryki wiśniowe spróbować. Na $3.92 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 396 kalorii, 30g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś sardelę, ząbki czosnku, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Papryka Wiśniowa Faszerowana Na Gorąco, Faszerowana Papryka Wiśniowa, oraz Faszerowana Papryka Wiśniowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wino, wodę i oliwę z oliwek. Pokruszyć w szafran, dodać szczyptę soli i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj krewetki i dusić na umiarkowanym ogniu przez 2 protokół.
Przenieść krewetki do płytkiego naczynia do pieczenia i ostudzić. Dusić płyn do gotowania, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 12 protokół; niech ostygnie lekko. Wmieszać anchois i czosnek i doprawić solą i pieprzem.
Wlać płyn do gotowania na krewetki i przechowywać w lodówce przez 2 do 3 godzin.
Odetnij wierzchołki z papryki wiśni i rezerwy; usuń nasiona i błony. Posolić wnętrze papryki i odwrócić do góry nogami, aby odsączyć przez 10 minut.
W małym rondlu gotuj ziarna kukurydzy w wodzie, aż będą prawie miękkie, około 3 minut; odcedzić. W misce ubijamy całe jajko z żółtkiem i 1/2 łyżeczki soli.
Ubić śmietanę z mlekiem, następnie ubić starty ser.
Na blasze do pieczenia dodaj łyżeczkę kukurydzy do każdego pieprzu, a następnie wypełnij kremem.
Piec przez 30 minut, lub do zestawu.
Podawać na ciepło z krewetkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.