Syrop Z Jeżyn

Syrop Z Jeżyn
Syrop jeżyn jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, cukier, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Syrop Z Jeżyn, Syrop Z Jeżyn, oraz Naleśniki pełnoziarniste z syropem jeżyn dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeżyny przetwarzać w blenderze, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przecier z jeżyn wcisnąć przez cienki sitko z drucianej siatki do średniego rondla, używając tylnej części łyżki do wyciśnięcia soku (około 1 1/2 szklanki). Wyrzucić miąższ i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodać cukier i pozostałe składniki do soku z jeżyn na patelni i doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 do 2 minut lub do momentu rozpuszczenia cukru i mieszaniny jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z JeżynSok Z Jeżyn
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić (około 30 minut).
5
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
6
*1 (16-oz.) opakowanie mrożone jeżyny, rozmrożone, można zastąpić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn